Welkom bij Stichting ES

Op welke manier wil je graag support?

Wil je met ons chatten?
Dit kan met een van onze supportgevers tijdens onderstaande openingstijden. Klik hier om de chat te starten.

Chatten kan iedere dag van 9.00 tot 24.00 uur (tot 23.30 uur worden nieuwe gesprekken aangenomen).

Wil je met ons mailen?
Dit kan op elk moment van de dag, stuur een e-mail naar supportvragen@stichtinges.nl en wij reageren binnen vijf werkdagen op jouw mail.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hun verhaal te delen kunnen we maximaal één chatgesprek per dag met je voeren. Heb je je aangemeld maar ben je niet aan de beurt geweest dan mag je je uiteraard dezelfde dag opnieuw aanmelden. Heb je al wel een gesprek met ES gehad dan vragen we je om je dezelfde dag niet opnieuw aan te melden op de chat. Let je ook nog even op de spelregels van ES? Als je je bij ons aanmeldt voor een chat gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen van deze regels en je ermee akkoord verklaart.