Het jaar 2019.

Een jaar waarin feestelijke gelegenheden zich zullen aandienen, waarin zaken gevierd kunnen worden, waarin je kunt genieten als je wind mee hebt.

Maar dit jaar kent voor een aantal mensen vast ook momenten van verlies en verdriet, van er alleen voor staan, het even niet meer weten, met de handen in het haar zitten.

Weet dan dat je welkom bent bij ES. Waar iedere dag opnieuw een groot team van stressprofessionals en supervisoren klaarzit om naar jou te luisteren. Zodat je je problemen kunt delen, orde op zaken kunt stellen of antwoord vindt op je vragen.

Een mooi moment om dankjewel te zeggen tegen onze professionals en professionals in opleiding die met zoveel liefde en passie emotionele steun bieden. Zij weten als geen ander dat je op een dag zomaar aan de andere kant van de lijn kunt belanden. Dat de wind uit het niets kan draaien. Hoe waardevol het is, dat er dan iemand voor je is. Iemand met verstand van zaken.

Dank ook aan onze gulle sponsoren, waarvan een groot deel ook voor 2019 hun steun alweer heeft toegezegd.

En... ben jij degene die in zwaar weer is terechtgekomen. ES is er. Ook voor jou. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, zeven dagen in de week, kosteloos en anoniem.

Bestuur Stichting ES

Wij luisteren. Chatten met ES lucht op. Dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur.