Home - Stichting ES
Chat nu met
Stichting ES
Steun ons
Doneer nu

De eerste dag van...

Terug Meer
Zo op de eerste dag van dit nieuwe jaar kijken we graag naar alle mogelijkheden die zich aandienen, kansen die voor het oprapen liggen, verwachtingen die op uitkomen staan.
 
Maar het is ook een moment om te beseffen dat het leven niet altijd zo gemakkelijk rolt. Dat er tegenslagen kunnen zijn. Dat mandarijntjes kunnen smaken als citroenen.
 
En juist dat is de reden dat ieder jaar opnieuw een hele club stressprofessionals en supervisoren klaarstaat om een luisterend oor te bieden aan de mensen waarbij het leven op dat moment geen groot feest is. Om samen uit te diepen waar de schoen wringt. Weer wat lucht en licht te creëren, omgangsvormen te vinden. Deze kanjers willen we bedanken voor hun werk van het afgelopen jaar en bij voorbaat voor de betrokkenheid en al het goeds dat ze gaan bieden aan de mensen die het in 2016 nodig hebben. 

Ook een diepe buiging voor onze sponsoren die ervoor zorgen dat alle hulp ook in 2016 weer wordt aangeboden zonder enige kosten. 

En... voor de mensen die dit jaar willen aankloppen bij Stichting ES: weet dat je welkom bent, kosteloos en anoniem van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Samen kom je vaak verder dan alleen!

Bestuur Stichting ES
 

 


VERDRIET
HULP
AANDACHT
ENERGIE
STEUN
STRESS
VERLIES
DRUK
BLIJDSCHAP
PIJN
SCHOK
VEERKRACHT
ANGST
BOOSHEID
KRACHT
OPLUCHTING
RUIMTE
GREEP
Wij luisteren. Chatten met ES lucht op. Dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur.
NHA Psychodidact Janssen.nl
ANBI
Facebook Twitter
Realisatie door Knowledge Internet Solutions