Home - Stichting ES
Chat nu met
Stichting ES
Steun ons
Doneer nu

Documentaire voor BNN - VARA

Terug Meer
 
Produktiehuis Zodiak Nederland heeft voor BNN en VARA Stichting ES benaderd. Zij zijn in voorbereiding op een documentaireserie over seksueel misbruik en hebben ES gevraagd een oproep te plaatsen. 
 
Hoe ziet de documentaire eruit?
 
In een vierdelige serie wordt iedere keer onder professionele begeleiding met iemand die slachtoffer is geweest van seksueel misbruik een reis naar het verleden afgelegd. Iedere reis is per persoon verschillend. Sommige mensen zullen op zoek zijn naar antwoorden, inzichten en/of erkenning anderen hebben compleet andere wensen. Het doel is om het onderwerp meer uit de taboesfeer te halen en de complexiteit van (herstellen van) seksueel misbruik bespreekbaar te maken. 
 
Ben jij jonger dan 40 jaar en slachtoffer geweest van seksueel misbruik? Wil jij ook graag dat seksueel misbruik meer bespreekbaar wordt en wil je jouw verhaal delen?  Neem dan geheel vrijblijvend contact op met redacteur Sahar Meradji. Haar e-mailadres is sahar.meradji@zodiaknederland.nl en telefonisch is zij bereikbaar op nummer 035-6777395.
 
Stichting ES geeft geen informatie vrij van haar supportvragers. Maar natuurlijk kan ES op deze manier wel een brug slaan tussen jou en Zodiak.
 
 
 
 
 


VERDRIET
HULP
AANDACHT
ENERGIE
STEUN
STRESS
VERLIES
DRUK
BLIJDSCHAP
PIJN
SCHOK
VEERKRACHT
ANGST
BOOSHEID
KRACHT
OPLUCHTING
RUIMTE
GREEP
Wij luisteren. Chatten met ES lucht op. Dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur.
NHA Psychodidact Janssen.nl
ANBI
Facebook Twitter
Realisatie door Knowledge Internet Solutions