ES Clubavond 2016

Wat een eenheid, wat een gezelligheid, wat een support!

Stralend weer, frisse cocktails, een overvloed aan heerlijke hapjes en precies de juiste loungemuziek van Abe maakten het feestje compleet.

Onze sponsoren zijn in het zonnetje gezet.

Deze groep mensen heeft het financieel mogelijk gemaakt dat er al meer dan 20.000 mensen online emotionele ondersteuning hebben ontvangen in een tijd waarin ze het even niet alleen konden.

Met een gedicht van één van onze club van 100 leden werd in één klap duidelijk waar ES voor staat: een luisterend oor, net dat steuntje in de rug, het activeren van je krachten, juist bij tegenwind.

Fijn dat we dit met z'n allen mogelijk maken.

Met recht dus een groot applaus en een mega verwenavond voor onze sponsoren.

Het team van Grand café Du Nord heeft alles uit de kast gehaald om onze sponsoren een geweldige avond te bezorgen en daarin zijn ze geslaagd met vlag en wimpel.

Hugo en team, hartelijk dank!!!

Klik voor een overzicht van de aangepaste openingstijden rond de feestdagen op de chatknop.