ES supporter Marcel den Hartog

ES Supporter
In deze rubriek stellen wij u met regelmaat een lid voor uit de Club van 100 voor ES.  We geven u een korte inkijk in de persoon en zijn of haar werkzaamheden. Door hun financiële bijdrage maken deze clubleden het mogelijk dat Stichting ES kosteloos Emotionele Support kan verlenen aan mensen die door situatieveranderingen problemen ervaren.

Marcel: “Een geweldig initiatief dat ik graag support.”

Marcel bouwde de gehele website inclusief chat op maat voor Stichting ES. Ben je ook op zoek naar een webbouwer die een op maat gemaakte website ontwikkelt voor je bedrijf waarmee je goed gevonden wordt door Google en andere zoekmachines, dan ben jij bij Knowledge Internet Solutions aan het juiste adres.

Marcel den Hartog, de eigenaar van Knowledge Internet Solutions, is een van de club van 100 leden van Stichting ES.

ES is er. Voor jou. Zonder kosten. Als je snel een luisterend oor nodig hebt.