ES supporter Mieke Kemmers

ES Supporter
In deze rubriek stellen wij u met regelmaat een lid voor uit de Club van 100 voor ES.  We geven u een korte inkijk in de persoon en zijn of haar werkzaamheden. Door hun financiële bijdrage maken deze clubleden het mogelijk dat Stichting ES kosteloos Emotionele Support kan verlenen aan mensen die door situatieveranderingen problemen ervaren.

Mieke: “Ik draag graag mijn steentje bij.”

"Als echtscheidingsadvocaat heb ik dagelijks te maken met mensen die de grip in hun leven, voor korte of langere tijd, kwijt zijn. Om goede beslissingen in een echtscheidingssituatie te nemen, is het noodzakelijk dat je die grip juist wel hebt. Stichting Es is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om hun leven weer te kunnen overzien. Ik vind dat zo’n mooi en waardevol doel, ik draag daar graag mijn steentje aan bij!"

Mieke Kemmers is een betrokken en pragmatische advocaat. Het is haar passie om mensen tijdens (maar ook na) hun echtscheiding te begeleiden. Mieke heeft oog voor de situatie waarin mensen zich bevinden, maar verliest het (juridische) doel daarbij niet uit het oog.

Mieke Kemmers, van KemmersRoet Advocaten, is een van de club van 100 leden van Stichting ES.

Wij luisteren. Chatten met ES lucht op. Dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur.