ES supporter Ronald Schouten

ES Supporter
In deze rubriek stellen wij u met regelmaat een lid voor uit de Club van 100 voor ES.  We geven u een korte inkijk in de persoon en zijn of haar werkzaamheden. Door hun financiële bijdrage maken deze clubleden het mogelijk dat Stichting ES kosteloos Emotionele support kan verlenen aan mensen die door situatieveranderingen problemen ervaren.

“Er kunnen zoveel dingen op je pad komen. ES is ontzettend nodig.”

“Het leven loopt niet altijd zoals je bedoelt of verwacht. Iedereen ervaart periodes van tegenslag. Er kunnen zoveel dingen op je pad komen. Dan is het geweldig dat je terecht kunt bij de supportgevers van Stichting ES.” Aan het woord is Ron Schouten, eigenaar van R.M. Schouten Tandtechniek B.V., hét tandtechnisch laboratorium in Waalwijk. Hij vindt het belangrijk zijn steentje bij te dragen. Dat doet hij door het lidmaatschap van de Club van 100 voor ES. “ES doet goed werk en is ontzettend nodig. Ik hoor graag bij de club.”

ES is er. Voor jou. Zonder kosten. Als je snel een luisterend oor nodig hebt.