Highlights 2013

We kijken terug op:

Een jaar waarin stabiliteit is ontstaan. De eerste supportgevers hebben afscheid genomen en er zijn weer 45 nieuwe supportgevers opgeleid. Mooi is het om te ontdekken dat een aantal supportgevers, die zich in principe als afrondende stage voor een jaar verbinden aan ES, langer blijven en op vrijwillige basis hun expertise inzetten. We zijn enorm blij met ons deskundige team dat iedere dag van de week van 9.00 uur in de ochtend tot 24.00 uur in de nacht kosteloos support verleent.

We kijken terug op:

Een enorme toename van hulpvragen. Steeds meer mensen weten ES te vinden. Dat heeft natuurlijk twee kanten: triest dat er zoveel steun gevraagd wordt, maar mooi dat ES kosteloos de support kan bieden. In het tweede jaar van het bestaan van ES gaan we toe naar 10.000 chatgesprekken.

We kijken terug op:

Regelmatige persaandacht. Voetbal International (VI), Dichtbij.nl, Brabants Dagblad, Bruist, RTL, RaboContact, de Waalwijker, Zus op Zondag, alle hadden aandacht voor ES!
Artikel Voetbal International
rtikel Nederland Bruist
nterview Zus op Zondag

We kijken terug op:

Een spetterend Club van 100 samenzijn. Restaurant Hugo heeft alle Club van 100 leden in het zonnetje gezet. Een top avond met een optreden van Judith Jobse, verrukkelijk eten en drinken en een ruim gevulde goodiebag. We danken nogmaals de supporters die dit mogelijk hebben gemaakt.
Avond Club van 100

We kijken terug op:

De gulle gift van W&R Etiketten. W&R heeft geopperd voor de komende tijd al het drukwerk voor hun rekening te nemen. Het heeft meteen geleid tot de productie van de nieuwe folder die ontworpen is door Studio Mirre en Nummer Zeven Communicatie. Mooi!!!

We kijken terug op:

De komst van Marieke Kokkeler.  Met haar enthousiaste out of the box denken, haar ervaring met fondsenwerven en haar power om zaken voor elkaar te krijgen een meer dan waardevolle aanvulling voor de werkgroep.

We kijken terug op:

Het aangaan van het samenwerkingsverband met Samen RKC. Waarbij Samen RKC en ES de krachten bundelen en jaarlijks een gezamenlijke activiteit gaan organiseren om mensen en bevolkingsgroepen te verbinden zodat emotioneel gezien niemand buitenspel komt te staan.
Persbericht over samenwerking

We kijken terug op:

Veel Social media verkeer.  Mensen hebben ES gevonden op Facebook en Twitter en helpen de bekendheid en vindbaarheid van ES te vergroten door te delen, liken en retweeten.

We kijken terug op:

Een hartverwarmende overweldigende succesvolle Rotary SantaRun Waalwijk. Mensen kozen massaal voor ES waardoor Stichting ES een cheque in ontvangst mocht nemen van 14.500 euro.  Het was een dag van samen zijn en verbinden, plezier en beweging.
Compilatie Rotary Santarun

We kijken terug op:

Een zeer geslaagde kerstactie. Er zijn heel wat digitale ES kerstkaarten verstuurd. Mensen doneerden het bedrag aan ES dat ze normaal aan kerstkaarten zouden besteden. Met dank aan Studio Mirre en Nummer Zeven Communicatie die de kaart ook dit jaar weer ontwikkelden.
Particuliere Kerstsupporters
Zakelijke Kerstsupporters

We kijken terug op:

Een grote toename van verrassingssupporters. Zoveel mensen droegen een steentje bij.  We ontvingen giften in alle vormen en maten. Het heeft ons verrast en geholpen!

We kijken terug op:

Groei van onze Club van 100 voor ES. Eind 2012 stond de teller op 22 leden nu mogen we het jaar afsluiten met 34 Club van 100 leden. Dat maakt blij, trots en dankbaar!
Club van 100 leden

We kijken terug op en vooruit naar:

Een supportrijk jaar!

Supporters, supportgevers, medewerkers en vrijwilligers, jullie maken het mogelijk dat ES werkt! Daarvoor een diepe buiging en een DANKJEWEL met hoofdletters!

Bestuur Stichting ES