Inschrijving Santa Run 2013

Zeer binnenkort start de inschrijving voor SantaRun 2013.

Loop de Santa Run voor Stichting ES, help mensen die emotionele ondersteuning nodig hebben en... verdien iets extra's.

Wat: Heerlijk worstenbroodje, gezellige kerstsfeer, wensboom en verrassing voor de kinderen
Waar: Wilhelminastraat 79 Waalwijk
Wanneer: 14 december 2013 vanaf 15.00 uur - voorafgaand aan de gezamenlijke start op het Raadhuisplein
Wie: Alle ES Kerstmannen en -vrouwen, jong en oud
Waarom: Om te bedanken voor jullie steun

Klik hier voor de inschrijving, kies voor ES en voel je welkom voor al het extra's in de Wilhelminastraat op 14 december 2013.

Als je als club, groep, organisatie of bedrijf de SantaRun wilt lopen voor Stichting ES neem dan contact op voor een verzamelformulier. In overleg kunnen we jullie groepsidentiteit extra aandacht geven tijdens de SantaRun.

Wij zien uit naar een groot Santa Run feest.

Je kunt de Santa Run ook lopen voor Hospice, Inloophuis Toon, Strohalm en Voedselbank

ES is er. Voor jou. Zonder kosten. De chat is dagelijks geopend van 9.00 tot 24.00 uur.