Supportgever worden?

Om nog meer mensen van support te kunnen voorzien is ES op zoek naar supportgevers voor uitbreiding van haar team.

Je kunt bij ES in aanmerking komen voor het traject van supportgeverschap als je:
  • Een erkende HBO opleiding in de psychosociale hulpverlening volgt en je jezelf -  in het kader van je afstudeerstage - minimaal een jaar wilt verbinden aan Stichting ES.
  • Een universitaire studie psychologie met goed resultaat hebt afgerond en je jezelf - in het kader van een werkervaringsplek - minimaal een jaar wilt verbinden aan Stichting ES.
Het traject bestaat uit:
  • Een intake gesprek
  • Vier trainingsdagen
  • Een begeleide fase
  • Een zelfstandige fase
  • Een begeleidende fase
In de begeleide fase, zelfstandige fase en begeleidende fase wordt een inspanning van 6 uur per week van je gevraagd. Deze uren betreffen een wekelijkse dienst van 4 uur en 2 uur voorbereiding en evaluatie.

Voldoe je aan de voorwaarden en heb je interesse in dit traject neem dan contact op met Anna Nijburg via info@stichtinges.nl.

We horen graag van je!
Team Stichting ES

Klik voor een overzicht van de aangepaste openingstijden rond de feestdagen op de chatknop.