Wie is ES

Stichting ES biedt online steun aan mensen die het even niet meer alleen kunnen. Deze hulp via chat is anoniem en kosteloos. Is er iets gebeurd waardoor je leven op zijn kop staat, zoals een ontslag, scheiding, ernstige ziekte of groot verlies? Of sluipt er iets in je leven waarover je geen controle lijkt te hebben, zoals huiselijk geweld, alcoholgebruik of problemen binnen je gezin? Deze problemen, die iedereen kunnen overkomen, kunnen je het gevoel geven dat je de grip op je leven kwijt bent. Het kan daarom fijn zijn om met iemand te praten die naar je luistert. Iemand die je helpt je veerkracht terug te vinden. Iemand die daarvoor studeert. Een stressprofessional die je steunt, zonder enige drempel. Op het moment dat jij hier behoefte aan hebt.

De dagelijkse leiding van Stichting ES is in handen van:
Anna Nijburg

Het bestuur van Stichting ES bestaat uit:
Lot Gijzen, notaris
Marieke Kokkeler, communicatiedeskundige
Irene Slaats, psychosociaal therapeut

Stichting ES is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Digitale publicatieplicht.

Klik voor een overzicht van de aangepaste openingstijden rond de feestdagen op de chatknop.