Staat je leven op zijn kop?
Vertel ons jouw verhaal.
Wij luisteren.
Chatten met ES lucht op.

Emotionele problemen

Ervaar jij stress of emotionele problemen? Is er iets gebeurd waardoor je leven op zijn kop staat, zoals een ontslag, scheiding, ernstige ziekte of groot verlies? Of sluipt er iets in je leven waarover je geen controle lijkt te hebben, zoals huiselijk geweld, drankprobleem, moeilijkheden binnen je relatie of gezin? Ben je eenzaam, depressief of heb je liefdesverdriet? Deze problemen, die iedereen kunnen overkomen, kunnen je het gevoel geven dat je de grip op je leven kwijt bent. Het kan daarom fijn zijn om met iemand te praten die naar je luistert. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Chat anoniem met  Stichting ES. Wij bieden een luisterend oor.

chat anoniem met es om je emoties kwijt te kunnen

Wil je met ons chatten?

Chatten kan iedere dag van 9:00 tot 24:00 uur.
Tot 23:30 uur worden nieuwe gesprekken aangenomen.

Wil je met ons mailen?

Mailen kan op ieder moment van de dag.
Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie.

Chatten met ES lucht op

Uit reacties die we ongevraagd van chatgebruikers ontvangen blijkt dat een chatgesprek met Stichting ES ‘oplucht’, ‘ruimte geeft’, ‘beter laat voelen’, ‘fijn is’ en dat je daardoor ‘weer verder kunt’, ‘minder verdrietig bent’, ‘jezelf bevrijd voelt’.

chatten met es lucht op

Waar wil jij het over hebben?

Iedere hulpvraag is uniek? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Angst
Burn-out